Landningssidor

Landningssidor är enkla webbsidor som leder till förfrågningar från inköpsbenägna kunder.

Vart endaste besök räknas

Landningssidor leder till att besökare lättare förvandlas till kunder som köper just ditt företags tjänster eller produkter.

Vad är en landningssida?

En landningssida är som ordet indikerar en sida där besökare landar. Vilket är precis det som i regel händer efter det att de har klickat på en länk. Klicket kan ha berott på en uppmaning, en call-to-action, ofta i form av en knapp.

Klicket för besökaren till en landningssida som i sin tur kan leda till att besökaren gör ett köp, registrerar sig för ett nyhetsbrev eller fyller i ett formulär. Den handlingen blir till ett lead – köparen blir till en potentiell kund eller ett prospekt, beroende på hur innehållet i formuläret är utformat.

Från besökare till köpare

En landningsida gör dina besökare till köpare, så komplettera din SEO med en landningssida.

Hur går det till?
Din ordinarie hemsida utökas med en sida specialkomponerad som gör dina besökare till köpare av dina tjänster och produkter.

Som du säkert förstår, är det av stor vikt att de som funnit din hemsida med hjälp av sökmotoroptimering också leds via en enkel väg till att bli köpare av ditt företags olika erbjudnanden.

Vad är en konvertering?

Konvertering innebär att besökare på din sida agerar på något sätt, som att köpa en produkt eller tjänst, prenumerera på ett nyhetsbrev eller för att de önskar kontakt.

En unik och effektiv landningssida är specialdesignad för att direkt leda till att besökaren agerar. Särskilt i kombination med Facebook- och/eller Google-annonsering.

Den förhindrar att besökaren distraheras av all övrig information som finns på ditt företags hemsida, om det nu är den som annonsen länkar till.

100 % specialanpassad

Landningssidan är specialanpassad för ditt företag. Det är precis det som FRIA ORD media fokuserar på – att i samarbete med dig skapa till 100 % specialanpassade landningssidor för ditt företag, dina evenemang, produktlanseringar och annat.

Vi skapar förtroendegivande sidor som konverterar besökarna till potentiella kunder, till leads eller till och med högkvalitativa prospekts. Tillsammans med FRIA ORD media skapas landningssidor som hjälper dig och ditt företag att uppnå bästa möjliga resultat. Både i form av betydligt bättre placeringar i sökmotorerna och i slutänden ett bättre resultat för företaget. Vad annars?

Effektiva formulär

En landningssida som attraherar besökare bör kompletteras med en uppmaning, en ”call-to-action”. En optimalt utformad landningssida har en funktion som medför att information kan samlas in om besökaren. Ett formulär fyller den funktionen.

På så sätt får du de potentiella kundernas kontaktinformation. Likaså en stark indikation på att besökaren är intresserad av ditt företags tjänster och produkter. Då det är tydligt specificerad information efterfrågas, och besvaras av besökaren, erhåller företaget seriösa förfrågningar till höga värden för ert företag. Dessa signalerar besökarens köpintresse av produkter och tjänster från just ert företag.

Landningssidan bygger förtroende

En landningssida har till uppgift att ge ert företag en snabbare väg till toppresultat på sökningar på Google. Därför fokuseras landningssidan kring ett mycket noga utvalt sökbegrepp. Naturligtvis görs det i nära samråd med er.

Då landningssidan fokuserar på ett specifikt sökbegrepp, det första som möter besökaren, skapas både köpmotivation och förtroende för ert företag. Det aktuella sökbegreppet bekräftar för besökarna att de landat hos rätt företag. FRIA ORD media ser till att kundkonverteringen maximeras genom att vi skapar texter som säljer, stilren design och inte minst enkla och tydliga kontaktmöjligheter.

Vill även du testa effektiva landningssidor?

Ta då tillfället i akt och sätt dig i kontakt med FRIA ORD media, så hjälps vi åt att skapa landningssidor åt ditt företag. Landningssidor som till 100 % fokuserar på ditt företag, produkter och tjänster. Landningssidor som leder till värdefulla leads och prospekts.

Vill även du testa effektiva landningssidor?

Ta då tillfället i akt och sätt dig i kontakt med FRIA ORD media, så hjälps vi åt att skapa landningssidor åt ditt företag. Landningssidor som till 100 % fokuserar på ditt företag, produkter och tjänster. Landningssidor som leder till värdefulla leads och prospekts.