Bygger du din hemsida själv eller vill du ha hjälp?

Dagens hemsidor som byggs med WordPress består av olika byggstenar. Byggstenar och -block sammanfogas i enlighet med de behov du har för din verksamhet.

Du kan själv ”bygga din egen hemsida” genom att välja vilka byggblock du behöver.
Känns det omständligt? Ingen fara, ta kontakt så får du hjälp med att sätta ihop din hemsida efter just dina önskemål.

Kontakta oss

Hemsidor till olika pris

Här kan du beställa allt från en hemsida i standardutförande till en som är specialanpassad för just dig, din verksamhet och din budget.

FRIA ORD media bygger hemsidor, landningssidor och webbplatser i WordPress.

De fungerar lika bra i mobilen och surfplattan som i datorn. Du kan välja på en mängd olika designförslag – allt anpassas till din verksamhet. Kontakta oss nu så får du förslag på hur just din hemsida skulle kunna se ut.

Vi erbjuder nöjd kundgaranti  och 30 dagars frist för smärre justeringar.

Installation av olika plug-ins (tillägg)

Du kan bygga din egna online-butik m.n.

Numera är det alltfler som önskar ha så mycket funktionalitet som möjligt på en enda plats. Ett inlogg, ett ställe för uppdateringar och en plats som lättare kan övervakas och kontrolleras av en själv och / eller den resurs du själv väljer att anlita.

Vi har under de senaste månaderna sett exempel på att en del verksamheters konton på olika sociala media har stängts ned. Orsaken till dessa skiftar dock. Därmed är det en god sak att ha en egen hemsida / webbplats som ens följare kan styras till som en slags försäkring om att de har en möjlighet att följa din verksamhet och aktualiteter på din webbplats.

Numera finns det en uppsjö med olika plug-ins eller tillägg till WordPress. En del finns i gratisversioner och vid behov kan tillägget uppgraderas till olika premieversioner vilka har olika prismodeller kopplat till behov. Vill du:

  • ha hjälp med att få en online-butik installerad?
  • ha en egen plugin för dina nyhetsbrev?
  • eller hjälp med layout av nyhetsbrev och utskick av desamma?
  • ha hjälp att skapa olika konton på sociala medier?
  • ha hjälp med att skapa innehåll till din hemsida?
Fri konsultation

Behöver du ett affärsporträtt?

Fotograf Jannis Politidis hjälper dig med ett professionellt affärsporträtt och/eller en videopresentation. Fotograf Jannis finner du centralt i Stockholm.

Till fotograf Jannis