Du är här:Hem/Kreativitetsboost

Unna dig en kreativitetsboost

Unna dig en kreativ stund med fokus på att tillägna dig nya verktyg för ditt skapande. Exklusivt – alltså enbart för dig – tillsammans med Helena Kohlberg och FRIA ORD media. Går alldeles utmärkt på distans.

Vad är då en kreativ stund?

En kreativ stund är ett möte med dig själv, ditt inre och i samarbete med FRIA ORD media.

Ett möte där du får hjälp att på ett fullständigt förutsättningslöst sätt brainstorma och fånga idéer, för att sedan analysera dem. Hur passar de in i din skrivprocess? Du får stöd och hjälp att förvisa dina inre censorer då de dyker upp.

En kreativ stund är alltså ett möte med dig själv och ditt inre med syftet att att släppa loss din skaparkraft. Det är du och endast du och ingen annan än du och FRIA ORD media som är närvarande under en kreativ stund. Allt fokus är på dig och ditt skrivande!

Verktyg

Under en ’Kreativ stund’ tillägnar du dig olika situationsanpassade verktyg som öppnar upp dig för nya idéer, associationer och associationskedjor. Låt din popcorn-hjärna få fritt spelrum.

Här får du tillgång till relativt enkla verktyg som låser upp en eventuell skrivkramp.

Kan det blt bättre än så?

Samtliga redskap kan du med lätthet använda dig av i din vardag. Så passa på att lära dig något annorlunda. Något som du kommer få stor nytta av, då du använder dig av dem vill säga.

I flödet

I flödet handlar om hur du på egen hand lätt kan försätta dig i ett tillstånd av flow, ett inspirerat flöde. Det kan uppnås utan vare sig särskilt hårt arbete och/eller transpiration. Bryt dig loss ur de bojor som håller dig fjättrad i tankemönster och former som låser ditt skrivande. Som ger skrivkramp och medföljande partnern ångest.

Tillhör du dem som går och väntar på att inspirationen ska infinna sig? Då är det dax att att du lär dig tekniker för hur du själv kan ta kommandot över det kreativa flödet. Bryt dina blockeringar och öppna kanalen för din inspiration.

Kom ihåg att skrivkramper och problem är omöjliga att dränka. Som väl är finns det verktyg som förlöser din inspiration och lyser vägen till problemens upplösning.

OBS! Inget för dig som …

… vill fortsätta att odla och underhålla myten om författarens svårmod, tungsinthet och kval i samband med skrivsvårigheter på grund av brist på inspiration.

Boka tid för ett förutsättningslöst samtal!

Kontakta oss