Författarstöd

Ibland kör man helt enkelt fast. Då är det bra att det finns stöd att få.

Både du som är författare in spe och du som redan är en etablerad författare får stöd och motivation från FRIA ORD media.

Är du drabbad av skrivkramp? Lär dig tekniker som sätter igång inspirationen och flödet! Tillsammans ser vi till att få igång ditt flöde på kommando.

Lider du av idétorka? Unna dig en exklusiv kreativitetsstund! Tillsammans finner vi associationer och öppningar i ditt skapande.

Rätt samarbetspartner

Med FRIA ORD media och i Helena Kohlberg finner du rätt samarbetspartner för arbetet med lanseringen och marknadsföringen av din bok. Tillsammans planerar vi ditt arbete!

Vi arbetar med allt från brainstorming, att förlösa skrivkramper, till publicering, lansering och marknadsföring av ditt verk!

FRIA ORD media hjälper dig när du behöver spika följande: När? Var? Hur? och till Vem?

Ta kontakt

Bollplank

Här får du inspiration och motivation de gånger du kört fast. Bolla dina idéer mot ett stadigt bollplank. Stanna i det kreativa flödet med stöd av FRIA ORD.

Du får bolla dina idéer och du får vägledning i hur du kan skapa rutiner kring ditt skrivande. Likaså får du lära dig sätt att strukturera och effektivisera ditt arbete.

Resonerande samtal

Då du för ett resonerande samtal med FRIA ORD reflekteras dina tankar på ett mer objektivt sätt än om du bollar dina tankar med dig själv eller med dem som känner dig väl.

Genom reflektioner och fria associationer får dina tankar spänst och förnyad styrka. Då du är öppen och mottaglig kan du inte vara annat än inspirerad och motiverad.

Syftet med samtalet är att släppa loss, frigöra din skaparkraft de gånger du fastnar i ditt skrivande. Så ta kontakt och boka tid för ett resonerande och inspirerande samtal och få dina tankar reflekterade. Särskilt i stunder då du vill pröva en idé eller kanske för att du kört fast.

Ta kontakt